Niet wegkijken maar aanpakken

Melding drugscriminaliteitWe hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan de bestrijding hiervan. Dat doen we samen met de politie, het OM, Woonveste en de andere Brabantse gemeenten. Het gaat ons niet alleen om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij betekent voor omwonenden. 

Helpt u mee?

De gemeente Heusden, de politie, het UWV, Baanbrekers en Woonveste kijken niet weg, wij pakken aan. Wij hebben onze krachten verenigd in het Heusden Interventie Team. Door te surveilleren, door toezicht te houden, door aandacht te eisen van de landelijke politiek, door samen te werken met het OM en alle overheden in Brabant. Toch is uw hulp onmisbaar. Het gaat om uw eigen veiligheid!

Wat kunt u doen? Meld verdachte situaties bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem. Meld u aan bij de buurtwhatsapp of Buurtpreventie. U kunt uw melding ook doen bij de gemeente, wij behandelen uw informatie strikt vertrouwelijk. 

Tips

Nieuws

Uitgelicht