Coördinator Kunst en Cultuur stelt zich voor

Uitnodiging startbijeenkomst Cultuur op Koers 2022

De gemeente Heusden gaat samen met inwoners, verenigingen, stichtingen en cultuuraanbieders een culturele vijfjarenvisie ontwikkelen. Onder de noemer ‘Cultuur op Koers 2022’ wil de gemeente met de samenleving in gesprek over de rol van cultuur in de Heusdense samenleving en over de ideeën en meningen die hierover leven.

Afgelopen donderdag 18 mei a.s. vond in cultureel centrum De Voorste Venne de startbijeenkomst plaats. Na een gevarieerde introductie van het culturele leven in de gemeente Heusden, gingen de ruim 100 deelnemers met elkaar in gesprek over hoe we samen de culturele toekomst van onze gemeente kunnen vormgeven. Dit leverde een aantal aandachtspunten op, waarmee de deelnemers op donderdag 7 september verder aan de slag gaan.

Binnenkort vind je hier het verslag van de startbijeenkomst en kun je alles lezen over de aandachtspunten en het vervolg. 

Wil je op donderdag 7 september aanschuiven bij de vervolgbijeenkomst van 'cultuur op koers  2022'?  Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deze bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk.

Coördinator Kunst en Cultuur

Coördinator Kunst en Cultuur, Judith van den Berg, legt in onderstaand filmpje uit hoe het werkt en stelt zich meteen even voor.  

 

Uitgelicht