Economische agenda

De gemeente gaat aan de slag met de economische agenda Heusden voor de periode 2020-2023. Het inkleuren van deze economische toekomst kunnen we niet alleen. Onze ondernemers weten hoe ze de zaken aan moeten pakken om als ondernemer succesvol te zijn.

In november, december 2019 en januari 2020 zijn meerdere bijeenkomsten geweest voor Zzp’ers, Business-to-business bedrijven (klein tot groot), toerisme en recreatie (inclusief horeca), land- en tuinbouw en detailhandel.

We nodigen alle ondernemers in onze gemeente uit voor de gezamenlijke bijeenkomst 'Naar een Economische Agenda Heusden 2020-2023'. Hier worden de concept uitkomsten gepresenteerd en hebben de ondernemers nog de mogelijkheid onderwerpen aan te dragen en prioritering te wijzigen. Het moeten wel onderwerpen zijn die we gezamenlijk – ondernemers én gemeente – kunnen oppakken en waar mogelijk beïnvloeden.

  • Gezamenlijke bijeenkomst > maandag 3 februari van 19.30 tot 22.00 uur, Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73, 5152 LZ Drunen,

Aanmelden

Wil je ook met ons in gesprek over de economische toekomst van onze gemeente? ? Meld je dan hier aan voor deze bijeenkomst.  

uitnodiging

 

 

 

Uitgelicht