Grote brand Vliedbergweg Vlijmen

Kijk hier voor veelgestelde vragen en antwoorden

10.05u - Een tweede NL-Alert is verstuurd. De brandweer is bezig met nablussen. In de directe omgeving is nog beperkte rookoverlast. De rookoverlast in Vlijmen-Zuid is grotendeels opgetrokken. Ramen en deuren mogen weer worden geopend. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, melden we dat op deze webpagina. 

9.10u - De brandweer is bezig met nablussen en verwacht daar nog ruim een uur mee bezig te zijn. De afzetting van de Vliedbergweg is opgeheven.

8.05u - De vier mensen, die naar het ziekenhuis moesten, zijn gecontroleerd en mochten weer naar huis. 

8.00u - De brandweer verwacht nog enkele uren bezig te zijn met nablussen. De oorzaak van de brand is onduidelijk, de politie doet hier onderzoek naar. Beide kanten van de Vliedbergweg zijn afgesloten.

7.36u - Vier mensen zijn met rook- en inhalatieklachten ter controle naar het ziekenhuis .

7.20u - Rond 5.00u ontstond er brand in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Vliedbergweg in Vlijmen. De brandweer heeft het sein "brand meester" gegeven en is nu bezig met nablussen. Er was niemand in het pand aanwezig. Zes woningen zijn ontruimd en voor tien mensen wordt opvang geregeld. Er is een NL Alert afgegeven.

Er is sprake van veel rookontwikkeling en de rook trekt over de wijk Vliedberg. Rook is sowieso niet goed voor de gezondheid, dus we adviseren u weg te blijven uit de rook en ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te zetten.

Uitgelicht