Landelijke Opschoondag 23 maart 2019

Kom ook in actie!

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag! In de gemeente Heusden zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen, sportclubs, iedereen mag mee doen! Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Heusden en De Bries.

Gemeente Heusden ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Willen jij en je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect.

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles, alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs!

Enthousiast geworden?

Kom in actie en meld je hier aan  Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen, we ondersteunen je graag met promotiematerialen om je hierbij te helpen. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan

Uitgelicht