Is jouw huis het duurzaamste van Brabant?

Woon jij al heel duurzaam? Doe dan mee aan de verkiezing van het duurzaamste huis van Brabant. Deel ook jouw kennis over duurzaam wonen op 3 en 10 november tijdens de Duurzame Huizenroute.

Misschien staat het duurzaamste huis van Brabant wel in Heusden! Meld jouw huis vóór 1 oktober aan. De verkiezing wordt georganiseerd door de Duurzame Huizenroute en de Provincie Noord-Brabant. Een deskundige jury beoordeelt de woningen op o.a. energiezuinigheid, duurzaam materiaalgebruik en klimaatbestendigheid. In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen. Naast de juryprijzen maak je kans op de publieksprijs. Inwoners kunnen stemmen op het duurzaamste huis van de provincie. De provinciewinnaars gaan door naar de landelijke publieksprijs. Waar het duurzaamste huis van Brabant staat, weten we eind oktober. De landelijke winnaar wordt in november bekend gemaakt. 

Duurzame Huizenroute: 3 en 10 november
Heb jij tips om je woning te verduurzamen en hoe je comfortabeler kunt wonen? Zet je deur open op 3 en 10 november en deel je kennis en ervaring! Staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Zet de Duurzame Huizenroute dan in je agenda. Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand. Op www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing kun je alle aangemelde woningen bekijken en ervaringen van de bewoners lezen.

Duurzame Huizenroute

Uitgelicht