Subsidie voor isoleren woningen

Waarvoor kan subsidie worden aangevraagd?
Subsidie kan worden aangevraagd voor isolatie van de buitenschil van woningen, zoals voor  vloer-, dak en gevelisolatie en voor het vervangen van bestaand glas.

Waaraan moet de subsidie aanvraag voldoen?
Een aanvraag voor deze isolatiesubsidie kun je aanvragen door middel van een aanvraagformulie. Het aanvraagformulier vind je hier . 
Bij de aanvraag moet een overzicht en een specificatie van de te treffen isolatiemaatregelen en offerte of kostenraming van de investeringskosten.

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Hoeveel subsidie kan worden toegekend?

De subsidie is opgebouwd als staffel; hoe meer maatregelen je treft, hoe meer subsidie je krijgt. De subsidie voor één maatregel is 15%, voor 2 maatregelen 17,5% en voor 3 maatregelen 20% van de werkelijke kosten. Het minimale subsidiebedrag per aanvraag bedraagt € 75, het maximum is € 500 per aanvraag.

Heel Heusden Isoleert
Denk je aan woningisolatie, omdat je fijner wilt wonen én tot honderden euro’s besparen, ken je dan Heel Heusden Isoleert al? Voor 20 euro kun je professioneel isolatieadvies inwinnen en vrijblijvende collectieve offertes aanvragen voor isolatieglas, vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Op www.energiekheusden.nl kun je je tot 14 juni 2019 aanmelden en vind je meer informatie. Een aanmeldformulier kun je ook aanvragen bij de gemeente via (073) 513 17 89. Liever eerst oriënteren? Loop dan tussen 17.30 en 20.00 uur binnen op de informatieavond over Heel Heusden Isoleert op donderdag 23 mei bij de Rabobank in Vlijmen.

#Heel. Heusden. Duurzaam.

isoleren

 

Uitgelicht