Instareporter

Zoek jij een bijbaantje waarin je zelf mag bepalen wanneer je werkt? Solliciteer dan snel als instareporter!


Wij zijn op zoek naar jongeren die content maken voor het Instagramaccount van de gemeente Heusden. Jij duikt als lokale reporter in onderwerpen die leven onder Heusdense jongeren. Samen met een collega-reporter ga je op pad om verslag te doen, mensen te interviewen en foto's of video's te maken. Jullie zijn samen 'in the lead' en dus kiezen zelf een onderwerp, maken een kort plan van aanpak en dit voeren jullie vervolgens samen uit. Je monteert de beelden en levert uiteindelijk het eindproduct zoals een video of foto met de juiste hashtags aan om te verspreiden via het gemeentelijke Instagram-account.

Wat verdien je?
Ben jij één van de Instareporters dan werk je op basis van opdracht. We stellen per opdracht een overeenkomst op waarin staat beschreven welk bedrag je voor de opdracht verdient. Samen maken we een inschatting van de uren die nodig zijn om het item te maken. Vooralsnog gaan we uit van 4 tot 6 uur per item (per koppel). Je hebt als Instareporter dus de vrijheid om de opdracht op een eigen manier in te vullen. Ben je jonger dan 16 jaar dan moet een ouder of verzorger toestemming geven voor het aangaan van een dergelijke overeenkomst.

De uurtarieven zijn als volgt:
13 jaar = € 2,64          16 jaar = € 4,09
14 jaar = € 3,11          17 jaar = € 4,92
15 jaar = € 3,57          18 jaar = € 5,70

Het gehanteerde uitgangspunt hierbij is het minimumjeugdloon + 1 leeftijdsjaar.

Solliciteren
Als échte Instareporter solliciteer je natuurlijk op een creatieve manier! Vertel wie je bent en waarom jij dit graag wilt doen. Je sollicitatie kun je naar dit mailadres sturen. 

Banner

Uitgelicht