Opening paviljoen en openbare ruimte Vlijmen

Na jaren van plannen maken en bouwen heeft Vlijmen een mooi centrum! Een moment om bij stil te staan. De Ondernemersvereniging Vlijmen organiseert vanavond 22 februari vanaf 19.00 uur een feestelijke opening.

Het Paviljoen is, evenals de eerder in gebruik genomen oostwand met winkels en appartementen, ontwikkeld en gerealiseerd door Heijmans uit Rosmalen. Met de ingebruikname van het Paviljoen wordt een periode van bouwwerkzaamheden, met onvermijdelijk overlast voor omwonenden en het winkelend publiek, afgesloten. Het winkelend publiek kan tijdens de koopavond van vrijdag 22 februari bij diverse winkels profiteren van feestelijke aanbiedingen. 

Lichtspektakel

Wethouder Mart van der Poel is aanwezig om het Paviljoen en het aangrenzende plein te openen. Ook is er een lichtspektakel met muzikale ondersteuning door het koor Tres Jolie. Tijdens deze lichtshow zal het lichtkunstwerk in de kroon van het paviljoen branden. Zo wordt een tipje van de sluier opgelicht. Omdat er nog iets aangepast moet worden in het kunstwerk gaat het licht van de kroon daarna uit. Het gehele kunstwerk wordt in een later stadium opgeleverd.

Kom je ook?

Uitgelicht