Gratis compost

Wil jij je tuin alvast lenteklaar maken? Geef je tuin dan extra voeding en gebruik compost. Lees snel verder wanneer je gratis compost kunt halen bij de Milieustraat in Drunen!

Op vrijdag 15 maart 2019 (13.30 tot 16.00 uur) en zaterdag 16 maart 2019 van (09.00 tot 15.00 uur) kun je op de milieustraat, Duinweg 37 in Drunen, gratis compost afhalen. Deze actie geldt alleen dit weekend en op = op. Wij raden je daarom aan om er op tijd bij te zijn. Iedere inwoner van de gemeente Heusden kan een zak van 40 liter ophalen en mag één keer gebruik maken van deze actie. De gratis compost kun je afhalen op vertoon van een legitimatiebewijs. De compost wordt door leverancier Attero zowel los als in zakken van 40 liter op de milieustraat aangeleverd. De (losse) compost moet u zelf in uw wagen/aanhanger laden.

Goed voor jouw tuin
Compost is een uitstekende bodemverbeteraar. Het voedt de bodem en stimuleert zo de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze. Ook verbetert compost de structuur van de bodem en zorgt het voor een goede waterhuishouding. Zo ontstaat een natuurlijke balans. Gemengd met tuinaarde is compost geschikt voor alle tuinplanten.

Uitgelicht