Wie worden ondernemer en Heusdenaar van het jaar?

Er zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. Eind volgende week, tijdens 'Ongehoord' en de 'Dag van de techniek', zetten we de ondernemer en Heusdenaar in het zonnetje.

24 mei | Ongehoord
Op vrijdag 24 mei vindt de eerste avond van het open-podiumfestival ‘Ongehoord’ plaats. Het thema dit jaar: Ongehoord heeft zin. Ze schotelen een verrassend programma op geheime plaatsen voor met een boeiende mix van verborgen talenten uit de gemeente Heusden. Op de eerste avond van ‘Ongehoord’ maakt burgemeester Willemijn van Hees rond de klok van 19.00 uur de Heusdenaar van het jaar bekend. Voor het open-podiumfestival moet je kaarten kopen. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop op de website

25 mei | Dag van de Techniek
Op zaterdag 25 mei is de Dag van de Techniek de Langstraat, bij Benier aan de Looier 20 in Nieuwkuijk. Deze dag kun jij een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken welke mooie techniekbedrijven er in de Langstraat actief zijn! Wethouder Thom Blankers maakt deze zaterdag om 12.00 uur bekend wie de ‘Doener-award’ wint van ondernemer van het jaar. 

En de genomineerden zijn…
De kandidaten voor Heusdenaar van 2018 zijn het afgelopen jaar genomineerd als 'Doener van de Maand' door het college van Heusden en maken daarom automatisch kans op de titel 'Heusdenaar van 2018'. Op www.heusden.nl lees je wie dit zijn en waarom zij kans maken op de titel Heusdenaar van het jaar. Hier vind je ook de genomineerden voor de categorie ondernemer van het jaar.

Eind juni weten we ook wie de titel van Droom en de Doener (sporter) in de wacht sleept! Deze maken we bekend tijdens het evenement Bourgondisch Heusden op 22 juni 2019 
 

Uitgelicht