Keep it clean day: 20 september

Een schone buurt is een fijne buurt. Zwerfafval past niet in dit plaatje, dus zorgen we op Keep It Clean Day ervoor dat jij je handen uit de mouwen kunt steken om zwerfafval op te ruimen in onze gemeente. Help je mee?

Of je nu alleen op pad gaat, met je partner of met je sportvereniging: de gemeente zorgt voor materialen en haalt het afval weer op! Vorig jaar ruimden verschillende scholen en verenigingen deze dag zwerfafval op in de gemeente. Vanwege dit succes doet de gemeente Heusden op vrijdag 20 september weer mee. 

Schone Maas

Behalve straten, bermen en parken kun je er dit jaar ook voor kiezen om zwerfafval langs de oever van de Maas op te ruimen. De gemeente Heusden sluit zich hiermee aan bij andere Nederlandse gemeenten die, in het kader van project Schone Rivieren, rivieroevers schoonhouden om te zorgen dat zwerfafval niet zijn weg naar de zee vindt.

Doe mee en win

Samen steek je een paar uur flink de handen uit de mouwen. Je wint in ieder geval een schone buurt, maar dat is niet alles: in de Afvalbingo wordt ook nog een mooie prijs verloot onder de deelnemende groepen. Wie weet wordt je harde werk dus wel dubbel beloond! Alle kinderen die meedoen krijgen sowieso een leuk presentje.

Schrijf je nu in via de website  en geef je (groep) op voor de Keep it Clean Day of Schone Maas. Stuur voor meer informatie een e-mail naar teamschoon@debries.eu.

Uitgelicht