Uitreiking Dromen. Doen. Heusden.-awards

Er zijn maar liefst 5000 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. -awards. Hieronder lees je wie de winnaars zijn. De winnaars zijn uitgeroepen tijdens verschillende evenementen die plaats vonden in het themajaar Heusden700

Heusdenaar van het jaar

Het Thomashuis in Nieuwkuijk mag zich een jaar lang Heusdenaar van het jaar noemen. Berna en Martin zijn de drijvende krachten achter het Thomashuis. Vanaf 1 september 2012 bieden zij met het Thomashuis continuïteit, rust en veiligheid voor de 9 bewoners met een verstandelijke beperking. In januari 2017 zijn zij uitgeroepen tot Doener van de maand omdat zij sinds die tijd samen met de bewoners van het Thomashuis ‘t Patronaat exploiteren.

Droom

Stichting Hart van Haarsteeg wint de titel Droom van 2017. De stichting heeft zich in 2017 ingezet om een bruisende en levendige toekomst voor de kern Haarsteeg te realiseren. In 2017 zijn de plannen gesmeed om ‘de Hut’ om te toveren tot Dorpshuis De Steeg. Burgemeester Roel Augusteijn overhandigde de award.

Doener (categorie ondernemer)

Wethouder Thom Blankers mocht de winnaar van de titel Doener 2017 in de categorie ondernemer in het zonnetje zetten. Thomas Brok ging met deze titel aan de haal. Thomas is een YouTuber en ondernemer uit Drunen. Met zijn kanaal trekt hij per maand gemiddeld tussen de vijfhonderd duizend en een miljoen kijkers. Daarnaast kun je in zijn webwinkel echte KORTHOM merchandise kopen. Met zijn kanaal KORTHOM op YouTube is hij in 2017 genomineerd voor een VEED Award in de categorie 'Comedy’.

Doener (categorie vrijwilliger) 

Adri Eijkemans wint de titel van Doener 2017 in de categorie vrijwilliger. Adri is een actieve vrijwilliger bij HTR Media en hij heeft in de loop der jaren enorm veel verenigingen in de gemeente in beeld gebracht in het welbekende programma ‘Ons clubke’.

Doener (categorie sporter)

Luuk Wensink wint de titel van Doener 2017 in de categorie sporter. Luuk maakte in 2017 zijn droomdebuut in Oranje onder 15 tijdens een voetbalinterland tegen Engeland. Hij scoorde, als linksback, het winnende doelpunt. Daarnaast speelde hij  in 2017 zijn eerste seizoen bij NAC Breda.

 

  

   

Doener (vrijwilliger)

Doener (sporter)

 

Uitgelicht