Wie nomineer jij?

De Dromen. Doen. Heusden. -awards worden dit jaar weer uitgereikt! Wie nomineer jij? Klik op de afbeelding met de awards om je nominatie door te geven.

Awards

Ken jij een sporter die een mooie sportprestaties heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De innovatieve ondernemer die maatschappelijk verantwoord onderneemt? Kortom iemand die in jouw ogen dé 'Doener van 2018' moet worden in de categorie sporter, vrijwilliger of ondernemer? Of wil je een 'Droom' nomineren, omdat dit initiatief volgens jou binnen Heusden écht het verschil maakt? Nomineer deze persoon, stichting, vereniging of organisatie via deze link. Je kunt tot en met 1 maart 2019 je nominaties doorgeven.

Stemmen
De kandidaten voor Heusdenaar van 2018 zijn al bekend! Zij zijn het afgelopen jaar genomineerd als 'Doener van de Maand' en maken daarom kans op de titel 'Heusdenaar van 2018'. De personen, organisaties of stichtingen in het rijtje hiernaast kunnen deze titel winnen. Klik op de naam voor meer informatie. Je kunt van 6 maart tot 25 maart je stem uitbrengen, via deze website, op de Doeners, de Droom en Heusdenaar van 2018.

En de winnaars zijn…
We organiseren dit jaar geen traditionele Dromen. Doen. Heusden. –dag waar normaliter de awards uitgereikt worden. Dit jaar sluiten we aan bij (passende) evenementen die plaats vinden in de gemeente. Binnenkort is bekend bij welke evenementen de awards uitgereikt worden.