Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs 2017

Wie wint de 'Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs'?

Op 27 juni 2015 ontving Peter Verboven de 'Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs' uit handen van oud-burgemeester Henk Willems. Hij ontving deze prijs omdat Peter zich al meer dan 40 jaar inzet voor meer cultuur in de Heusden vesting. Maar wie volgt hem dit jaar op?

Iedere twee jaar reiken we de 'Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs' uit aan een persoon, instelling of organisatie die een bijdrage levert aan cultuur in Heusden. Denk bijvoorbeeld aan een kunstenaar, museum, evenement, theatervoorstelling of cultureel ondernemer in de gemeente Heusden.

Nomineren!
We vragen aan u om deze persoon of organisatie te nomineren voor de prijs. Nomineren kan tot 31 mei 2017 aanstaande via dit formulier. De randvoorwaarden voor nominatie vind je hier.

Winnaar!
Op voordracht van de Kunst Advies Commissie kiest het college de winnaar uit de genomineerde kandidaten. De winnaar van de 'Burgemeester Henk Willems Cultuurprijs' ontvangt een geldbedrag van maar liefst duizend euro en een sculptuur die ontworpen is door Dorothé Jehoel. De winnaar wordt in juni bekend gemaakt. Tijdens de opening van het nieuwe seizoen van stichting Honsoirde op zaterdag 16 september 2017 vindt de uitreiking plaats.

Uitgelicht