Dromen. Doen. Heusden. (38)

20 september 2019

Heusdenaren naar Prinsjesdag

Sinds 1904 is het traditie dat een burgerdeputatie deel uit maakt van het militair ceremonieel van Prinsjesdag. Sabine, Sanne, Gerda en Angélique uit onze gemeente waren hiervoor gevraagd.

Verkoop gronden aan Geerpark B.V.

De gemeente Heusden en woningcorporatie Woonveste hebben in Geerpark in Vlijmen grond verkocht aan Geerpark B.V voor de ontwikkeling van nieuwe woningen. Het gaat om grond in de fasen Tot Morgen en Nieuwe Morgen, ten noorden van het centrale park.

Alzheimerweek

Vanaf vandaag tot en met donderdag 26 september is het nationale Alzheimerweek, met op zaterdag 21 september Wereld Alzheimerdag.

Visie zonne-energie

Heb jij samen, met andere Heusdenaren, een initiatief voor zonne-energie en wil je weten of dat kansrijk is? Bekijk dan de visie zonne-energie die deze week is vastgesteld en neem contact op met onze MogelijkMakers. We stimuleren zonne-energie op daken en maken op gepaste wijze ook ruimte voor zonnevelden.

Windenergie

Kom jij ook naar de bijeenkomst over windenergie op 24 of 30 september? Wij horen dan graag welke kansen en uitdagingen jij ziet voor windenergie en de randvoorwaarden waar we volgens jou rekening mee moeten houden.

Nu & Morgen 18 september 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Veiligheidsmarkt, begroting 2020, bijeenkomst windenergie, kunstwerk Art festival, duurzame huizenroute, H-games.

Besluitenlijst 17 september 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.