Dromen. Doen. Heusden (25)

21 juni 2019

Eikenprocessierups

De eikenprocessierups zorgt wederom voor veel overlast. Kijk hier wat wij en jij er tegen kunnen doen.

Laat je inspireren door Heel. Heusden. Duurzaam.

Wethouder Mart van der Poel is blij met de nieuwe website www.heelheusdenduurzaam.nl. Je vindt er informatie en tips over energie besparen, duurzaam wonen en (ver)bouwen, afval scheiden en elektrisch rijden. Zo willen we ook jou inspireren om bewuster te leven.

Zwerfafvalpakker (ZAP-er)

We hebben er twee nieuwe Zap-ers bij! Monique le Duc en Maartje Richter kregen als nieuwe ZwerfAfval Pakker van wethouder Mart van der Poel materiaal overhandigd. Erger jij je ook aan zwerfafval in jouw buurt? Meld je ook aan!

Het regent prijzen op Bourgondisch Heusden

Op zaterdag 22 juni tijdens het historisch en gastronomisch evenement Bourgondisch Heusden maken we bekend wie de burgemeester Henk Willems Cultuurprijs wint en horen we wie de winnaars zijn van de droom en doener (sporter) van 2018.

75 jaar vrijheid in Heusden

Burgemeester Willemijn van Hees ontmoette afgelopen woensdag Hans van Alphen bij de maquette 'STILLEVEN-Het jongetje naast het graf'. Het tragische verhaal van familie van Alphen is opgetekend in een boek met 75 oorlogsverhalen uit Brabant.

Nu & Morgen 19 juni 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: Eikenprocessierups, wie wint de Henk Willems cultuurprijs, de laatste twee winnaars, Raadsvergadering voorjaarsnota, open dag afvalstoffendienst, lichtjesavond zoekt vrijwilligers en aangepaste openingstijden.

Besluitenlijst 18 juni 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering 25 juni 2019

Hoe zien de financiën van de gemeenteraad eruit? De gemeenteraad vergadert 25 juni om 17.00 uur in het gemeentehuis in Vlijmen over de voorjaarsnota en jaarrekening. Je bent van harte welkom. Bekijk hier de agenda.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.