Dromen. Doen. Heusden. (23)

07 juni 2019

Straatnamen Morgenrood in Geerpark

Denk jij ook mee? We zijn op zoek naar passende straatnamen in het nieuwe deelgebied Morgenrood in Geerpark

Open dag Brandweer Heusden

Wil jij zien hoe de brandweer een auto openknipt? Of hoe ze een drenkeling uit het water redden? Deze zaterdag, 8 juni, houdt brandweerpost Heusden een open dag in de vesting! Parkeren is lastig dus kom daarom lekker met de fiets of te voet. Kom jij ook kijken?

Grote hennepkwekerij aangetroffen

Dinsdag 4 juni trof de politie een hennepkwekerij aan met meer dan duizend planten in een woning aan de Nieuwkuijksestraat.

Aangepaste openingstijden

Let op! We hebben de komende week aangepaste openingstijden en de inzameldag van het afval veranderd in verband met Pinksteren!

Informatievergaderingen

Op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni vinden er in het gemeentehuis in Vlijmen openbare informatievergaderingen van de gemeenteraad plaats! Kijk snel wat er op de agenda staat!

Zuiderwaterlinie NEWS

Er gebeurt weer van alles op de Zuiderwaterlinie! Lees snel verder...

Nu & Morgen 5 juni 2019

In de Nu & Morgen stond onder andere artikelen over minder tegels = MEER GROEN, renoveren van het riool, ABC-zwemmen met Jimmy, bestrijding eikenprocessierups en de bekendmakingen.

Besluitenlijst 3 juni 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen maandag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.