Dromen. Doen. Heusden. (20)

17 mei 2019

Stem op de genomineerden voor de burgemeester Henk Willems Cultuurprijs 2019

In 2017 ging de Henk Willems Cultuurprijs naar Stichting Honsoirde Nieuwkuijk. Wie mag hem dit jaar in ontvangst nemen?

23 mei: verkiezingen Europees Parlement

Op donderdag 23 mei zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Lees in deze nieuwsbrief meer over deze verkiezingen en hoe je bijvoorbeeld een ander voor je kunt laten stemmen als jij verhinderd bent.

Seksueel misbruik(t)? Doorbreek het taboe!

Seksueel misbruik is aan de orde van de dag. Toch is het taboe rondom dit thema nog steeds groot. Bijeen Heusden en Blauwe Maan willen het onderwerp in de gemeente Heusden op de kaart zetten, met een gevarieerde themabijeenkomst voor inwoners en professionals op 5 juni in De Mand in Vlijmen.

Wie worden ondernemer en Heusdenaar van het jaar?

Er zijn meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. Eind volgende week, tijdens 'Ongehoord' en de 'Dag van de techniek', zetten we de ondernemer en Heusdenaar in het zonnetje.

Fijner wonen én tot honderden euro’s besparen

Klinkt dat als muziek in de oren? Denk dan eens aan woningisolatie. Met onze subsidie en de actie van Heel Heusden Isoleert is dit nu extra aantrekkelijk. Heel Heusden Isoleert organiseert op 23 mei een informatieavond bij de Rabobank in Vlijmen.

Vacature: MogelijkMaker gezocht!

Zoek jij grenzen op zonder daarbij de belangen uit het oog te verliezen? Deel jij graag successen met je collega’s? Dan zoeken wij jou!

Eenzaamheid

We onderzoeken eenzaamheid onder inwoners en stellen een plan van aanpak op om eenzaamheid tegen te gaan. Geef jouw mening over eenzaamheid via het inwonerspanel.

Besluitenlijst 14 mei 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 15 mei 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: wie wordt ondernemer van het jaar?, fijner wonen en besparen, isolatiesubsidie, zorgen over huiselijk geweld, aangepaste openingstijden, straatgraffiti op Heusdense wegen, een groene gemeente en buiten beter app.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.