Dromen. Doen. Heusden (06)

08 februari 2019

Doener van de maand

Tijdens een live uitzending van HTR-Actueel werd Marco Driesprong verrast door wethouder Kees van Bokhoven.

Wie nomineer jij?

De Dromen. Doen. Heusden. -awards worden dit jaar weer uitgereikt! Wie nomineer jij?

Restauratie Roze Kasteel

Gedeputeerde Henri Swinkels bezocht het kasteel Steenenburg dat momenteel gerestaureerd wordt. Hij had een mooi cadeau bij zich. De provincie subsidieert de restauratie namelijk met 400.000 euro.

Voedsel1000: 19 februari

De huidige manier van voedsel produceren brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Tijdens de ‘Voedsel1000’ gaan Brabanders met elkaar hierover in gesprek. De oplossingen leggen we vast in het eerste Brabantse Voedselbesluit. Bouw jij 19 februari mee aan ons Brabants Voedselsysteem?

Identiteitsfraude

Online shoppen zonder te betalen. Geld lenen en van de aardbodem verdwijnen. Een telefoonabonnement afsluiten en ervandoor gaan met de nieuwste smartphone.

Nu & Morgen 6 februari 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: Regel het digitaal, Doeners, wie nomineer jij?, inventarisatie huisvesting arbeidsmigranten, Brabantse subsidie voor roze kasteel.

Besluitenlijst 5 februari 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering 19 februari 2019

Op dinsdag 19 februari vergadert de raad in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergadering start om 19.30 uur. Je bent van harte welkom.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.