Dromen. Doen. Heusden. (34)

23 augustus 2019

Doeners

Afgelopen week konden we maar liefst 2 doeners in het zonnetje zetten. Het jeugdvakantiewerk Vliedberg/Nieuwkuik en kok Hans de Kruijf ontvingen een heerlijke taart!

Bouwkundige opnames voor gaswinning

Het kan zijn dat je vandaag een brief ontvangt van Vermilion Energy Netherlands B.V., dit is het energiebedrijf dat aardgas wint uit kleine gasvelden in Nederland.

Keukenbazen 2019

Je kunt je nu weer aanmelden voor de allerleukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen in Noordoost Brabant. Hans de Kruijf van Henri uit Drunen is ook dit jaar onze kok. Wie worden de opvolgers van Roos en Merel? Zij wonnen vorig jaar met hun Ruige Ravioli de Keukenbazen Battle.

Hennepkwekerij Ridderstraat Heusden

We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan het bestrijden van criminaliteit. We doen dit samen met veel partners zoals bijvoorbeeld de politie, Baanbrekers en Woonveste.

Nu & Morgen 21 augustus 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Vermillion start bouwkundige opnames, keep it clean day en schone Maas, bouwrijp maken Morgenrood, informatievergaderingen, start werkzaamheden van Greunsvenpark, weer naar school, wel of niet in de glasbak, 80 van de Langstraat.

Besluitenlijst 20 augustus 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Informatievergaderingen

Op 28 en 29 augustus aanstaande zijn er informatievergaderingen. Op 28 augustus is de informatievergadering Ruimte en Duurzaamheid en op 29 augustus de informatievergadering Samenleving/Bestuur. De vergaderingen starten om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen, Julianastraat 34. Je bent van harte welkom.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.