Dromen. Doen. Heusden. (39)

27 september 2019

75 jaar vrijheid

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd tijdens de Tweede Wereldoorlog. De provincie Noord-Brabant werd een halfjaar eerder bevrijd en daarom staan we in 2019 al stil bij deze bijzondere mijlpaal. We leven in Heusden 75 jaar in vrijheid en willen dit samen met inwoners en bezoekers herdenken en vieren.

Ontvangst Gouden bruidsparen

Afgelopen week ontvingen burgemeester en wethouders alle gouden bruidsparen van het afgelopen halfjaar in de Voorste Venne. 78 bruidsparen waren uitgenodigd en deze ochtend werden mooie herinneringen opgehaald.

De Week tegen Eenzaamheid

Steeds meer mensen, ook jongeren, voelen zich wel eens eenzaam. Voor de gemeente Heusden reden om het komend jaar flink in te zetten op het tegengaan van eenzaamheid. Om te beginnen met de Week tegen Eenzaamheid die van 1 tot en met 8 oktober in heel ons land plaatsvindt.

Bijeenkomst over windenergie

Kom jij op 30 september naar de bijeenkomst over windenergie? Wij horen graag welke kansen en uitdagingen je ziet voor windenergie en de randvoorwaarden waar wij volgens jou rekening mee moeten houden.

Duurzame Huizen Route

Heb je duurzame en besparende maatregelen genomen voor je woning en vind je het leuk om anderen op weg te helpen? Deel dan je verhaal via de Duurzame Huizen Route.

Nu & Morgen 25 september 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: visie op zonne-energie, opruimers bedankt, hondenspeeltuin Vlijmen 1 jaar, week van de opvoeding, samen bouwen in Geerpark, talenten van de Langstraat en Sjors Sportief.

Besluitenlijst 24 september 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.