Dromen.Doen.Heusden. (17)

26 april 2019

Lintjesregen

Het regent vandaag elf Lintjes! Burgemeester Willemijn van Hees zette vandaag, samen met onze kabinetsmedewerker Josje en bode Harrie, meerdere inwoners in het oranje zonnetje!

Kasteel Steenenburg

De restauratie van Kasteel Steenenburg is in volle gang! Dit kasteel is vooral bekend door zijn roze kleur. Met de restauratie brengen we het nu nog roze kasteel terug in de staat van vóór het ‘Land van Ooit’.

Geerpark Vlijmen groeit verder met 75 woningen rondom het park

De duurzame wijk Geerpark in Vlijmen staat aan de vooravond van weer een nieuwe uitbreiding.

Toekomst van de bibliotheek

Wil je reageren op het concept van de ‘Kadernotitie toekomstig bibliotheekwerk gemeente Heusden'?

Milieustraat

Heb je zin om lekker in de tuin te werken? Composteerbaar groenafval uit de tuin kun je gratis naar de milieustraat in Drunen brengen. Vanmiddag zijn we open tussen 13.30 - 16.00 uur. Op zaterdag 27 april is de milieustraat gesloten vanwege Koningsdag. Voor iedereen een fijne Koningsdag!

Fijner wonen én tot honderden euro’s besparen

Klinkt dat als muziek in de oren? Denk dan eens aan woningisolatie. Met onze subsidie en de actie van Heel Heusden Isoleert is dit nu extra aantrekkelijk. Heel Heusden Isoleert organiseert op 2 mei een informatieavond.

Nabestaanden oorlogsslachtoffers Vlijmen gezocht

Dit jaar willen we twee natuurstenen zuilen toevoegen aan het grafmonument van een aantal burgerslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog op de RK begraafplaats bij de Sint Janskerk in Vlijmen.

Besluitenlijst 23 april 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 24 april 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: Dodenherdenkingen, Verkiezingen Europees Parlement, Nabestaanden oorlogsslachtoffers Vlijmen gezocht, Heel Heusden Isoleert, Toekomst van de bibliotheek en bekendmakingen.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.