Dromen. Doen. Heusden. (27)

05 juli 2019

Eikenprocessierups

Het is gelukt om extra capaciteit te krijgen voor het bestrijden van de eikenprocessierupsen. Sinds deze week zijn er enkele weken meerdere aannemers meerdere dagen in de week bezig met de bestrijding.

Aangepaste openingstijden zomervakantie

Onze deur staat voor je open! Van 8 juli tot en met 16 augustus hebben we aangepaste openingstijden. Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie)!

De Waterslinger van Geerpark

Van de problematiek van alle wateropgaven in Vlijmen-Noord is een kans gemaakt en een watersysteem ontwikkeld dat je nergens in Nederland op deze schaal vindt. Nu is er een mijlpaal bereikt: de waterslinger in Geerpark is af!

Kunstwerk 'De Windbeer' in de vesting

Het nieuwe kunstwerk op de wisselsokkel aan de Jacob van Eyckpassage (aan het hofje tussen Wijksestraat en het Burchtplein) in de vesting Heusden is nu te bewonderen.

Zuiderwaterlinie

Op zondagavond 7 juli zendt Omroep Brabant de eerste aflevering van de Zuiderwaterlinie Noord-Brabant documentaire uit. In 5 weken en evenveel afleveringen ontdekken kijkers de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland.

Besluitenlijst 2 juli 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 3 juli 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: Heusden 75 jaar vrij, Samen voor duurzame clubgebouwen voor SC Elshout, Schoon water vanzelfsprekend toch, Aangepaste openingstijden, Maak het inbrekers niet te makkelijk, Tuinbouwweg, Buiten Beter in Heusden en bekendmakingen

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.