Dromen. Doen. Heusden. (28)

12 juli 2019

Windenergie in Heusden?

We gaan (naast de visie op zonnevelden) het komend half jaar ook bepalen waar in onze gemeente windmolens kunnen komen en onder welke voorwaarden. Wil jij ook meepraten?

Wandel mee langs de Waterslinger

Woensdag vanaf 19.00 uur gaan we op pad! We volgen het water dat door Geerpark slingert en komen langs filters en stuwen die het water van Vlijmen-Noord en de Grassen richting Mariënkroon pompen.

80 van de Langstraat

Het startschot van de 80 van de Langstraat klinkt op zaterdag 14 september om 20.00 uur. De gemeente stelt weer alles in het werk om het gezellige feest veilig te laten verlopen.

Aangepaste openingstijden zomervakantie

Onze deur staat voor je open! Van 8 juli tot en met 16 augustus hebben we aangepaste openingstijden. Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie)!

Nu & Morgen 10 juli 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: het 10-jarig bestaan van het bewaarde land, eenzaamheid aanpakken, de Keukenbazenbattle 2019, Blauwalg, de 80 van de Langstraat, aangepaste openingstijden en de bekendmakingen.

Besluitenlijst 9 juli 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.