Dromen. Doen. Heusden. (11)

15 maart 2019

4 kavels te koop in Drunen

Wil jij jouw droomhuis bouwen in Drunen? Dat kan nu op 1 van de 4 kavels die in verkoop zijn gegaan: 1 kavel op de hoek Willem Alexanderstraat/Van Haestrechtstraat en 3 kavels op de hoek Prins Hendrikstraat/Chrysantenstraat.

NL Doet

Vandaag en morgen is het 'NLdoet'. De grootste vrijwilligersactie in Nederland is in volle gang. Onze collegeleden steken ook de handen uit de mouwen!

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap

Door op woensdag 20 maart 2019 te stemmen heb je invloed op de bestuurlijke keuzes die de komende 4 jaar gemaakt gaan worden door Provinciale Staten en het Waterschap en bepaal je mede waaraan jouw belastinggeld wordt besteed!

Bibliotheek

Op dinsdag 26 maart ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom bij het Heusdens Buro voor Toerisme in het oude stadhuis in Heusden Vesting om mee te denken en te praten over de toekomst van de bibliotheek in onze gemeente.

Zonnevelden

Kom jij ook naar de informatiebijeenkomst over de conceptvisie zonnevelden in Heusden op 27 maart?

Doener van de maand

Deze week werd er weer een Doener van de Maand benoemd! William Baars van OC Verhulst mocht de taart, uit handen van burgemeester Willemijn van Hees, in ontvangst nemen.

Aangepaste openingstijden

Maandag 25 maart is de balie van het gemeentehuis in Vlijmen de hele dag gesloten.

Besluitenlijst 12 maart 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 13 maart 2018

In de Nu & Morgen stond deze week: Wie wint een Dromen. Doen. Heusden. - award?, nu te koop: 4 bouwkavels, aangepaste openingstijden, gratis compost, Boomfeestdag in Geerpark, Verkiezingen, Jouw kunstwerk in onze vesting en bekendmakingen

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.