Dromen. Doen. Heusden (44)

02 november 2018

12 november installatievergadering

Op 12 november vindt de installatievergadering van burgemeester Willemijn van Hees plaats. Je bent van harte welkom in de Voorste Venne.

Niet wegkijken maar aanpakken

Dat onze samenwerking op het gebied van criminaliteit loont, bleek op donderdag 31 oktober maar weer eens. Het Arrestatieteam van de politie viel een loods in Vlijmen binnen en hield 12 mannen aan.

Realisatie medische campus in Steenenburg van start

De gemeente Heusden en ondernemer Jan Kelders hebben donderdag 1 november een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een medische campus op Plan Steenenburg, het terrein van het voormalige Land van Ooit.

Kasteel Poort van Heusden

Ben jij ook benieuwd naar de renovatie van het kasteel of het onderhoud van het park? Kom dan zaterdag 3 november tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje nemen!

Eerste matches op Heusdens Initiatievenfestival

Tijdens het eerste Heusdens Initiatievenfestival wisselden gisteren ongeveer 40 inwoners hun goede ideeën en initiatieven uit om Heusden nog leefbaarder te maken.

Nu & Morgen 31 oktober 2018

In de Nu & Morgen van deze week: DigiD omgaan met digitale overheid, Doe inspiratie op tijdens Duurzame Huizenroute, Riolering reinigen en inspecteren, Installatievergadering Willemijn van Hees, Toelichting werkzaamheden roze kasteel, herdenking stadhuisramp, Vernieuwde Voorste Venne, Openbare Raadsvergadering.

Besluitenlijst 30 oktober 2018

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering Begroting 8 november 2018

Op donderdag 8 november 2018 vindt in het gemeentehuis in Vlijmen de raadsvergadering begroting van de gemeente Heusden plaats. De vergadering start om 17.00 uur. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.