Dromen. Doen. Heusden. (10)

01 maart 2019

Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap

Door op woensdag 20 maart 2019 te stemmen heb je invloed op de bestuurlijke keuzes die de komende 4 jaar gemaakt gaan worden door Provinciale Staten en het Waterschap en bepaal je mede waaraan jouw belastinggeld wordt besteed!

Stem snel op de genomineerden!

De Dromen. Doen. Heusden. -awards worden dit jaar weer uitgereikt! Je kunt van 6 maart tot 25 maart 2019 je stem uitbrengen op de genomineerden! Wie verdient er volgens jou een award? Klik snel door om te stemmen!

Vaccinaties meningokokken

GGD Hart voor Brabant nodigt jongeren uit voor een vaccinatie tegen de meningokokkenziekte ACWY

Gratis compost

Wil jij je tuin alvast lenteklaar maken? Geef je tuin dan extra voeding en gebruik compost. Lees snel verder wanneer je gratis compost kunt halen bij de Milieustraat in Drunen!

Geen doekjes in het riool!

Achter de schermen werken de gemeente Heusden, het Waterschap Aa en Maas en Brabant Water hard aan schoon (drink)water. Bijvoorbeeld door het zorgen voor een goede riolering en afwatering, het schoonhouden van sloten en zuiveren van afvalwater en het leveren van drinkwater. Samen met jou kunnen we ons (drink)water schoon en gezond houden!

Nu & Morgen 6 maart 2018

In de Nu & Morgen stond deze week: 20 maart verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap, IkPas-Challenge, informatieavond actualisatie welstandsnota, informatievergaderingen, WOZ-waarde en de bekendmakingen.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.