Dromen. Doen. Heusden. (37)

13 september 2019

De 80 van de Langstraat

Zaterdagavond 14 september om 20.00 uur klinkt het startschot voor de 80 van de Langstraat. Met ruim 2.000 lopers belooft het weer een mooie editie te worden. We wensen alle lopers, vrijwilligers en organisatie een mooie 80 toe!

Bijeenkomsten over windenergie

Kom jij ook naar de bijeenkomst over windenergie op 24 of 30 september?

Begroting 2020

De begroting voor 2020 wordt in de raadsvergadering van 7 november behandeld en is nu al online te bekijken.

Nieuwbouw basisscholen Oudheusden

We zijn weer een stap dichterbij om te komen tot een nieuw fris en duurzaam gebouw in Oudheusden voor Basisschool De Dromenvanger en SBO Daltonschool de Leilinde.

Poëziewedstrijd en workshop

Speciaal voor jongeren organiseert Bibliotheek Heusden een poëziewedstrijd die in het teken staat van het thema 'Vrijheid'. De mooiste gedichten worden in november verspreid als geïllustreerde ansichtkaarten. Daarnaast worden er twee gedichten uitgekozen die voorgedragen worden tijdens het bevrijdingsconcert op zaterdag 2 november in De Voorste Venne in Drunen.

Spelen in De Grassen

Met Doekoe’s kozen ruim 25 kinderen van de populaire nieuwe woonwijk De Grassen in Vlijmen zelf uit welke speeltoestellen er op het nieuwe speelveld komen. Een mooi voorbeeld van Samen thuis in Heusden!

Besluitenlijst 10 september 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 11 september 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Strijd tegen Japanse duizendknoop, Luisteren naar Stilleven, Op de fiets? Laat je telefoon lekker zitten, tap je eigen kraanwater, herinrichting Prins Hendrikstraat, commissie bezwaarschriften.

Raadsvergadering 17 september 2019

Op 17 september is er een raadsvergadering. De vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen, Julianastraat 34. Je bent van harte welkom.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.