Dromen. Doen. Heusden. (18)

03 mei 2019

Dodenherdenking 4 mei

Tijdens de dodenherdenking wordt om acht uur ’s avonds in het hele land twee minuten stilte in acht genomen voor de Nederlandse oorlogsslachtoffers. In vier kernen vinden de herdenkingen in onze gemeente plaats. Klik op dit bericht om het schema te bekijken.

Restauratie kasteel Steenenburg

De restauratie van Kasteel Steenenburg is in volle gang! We brengen het nu nog roze kasteel terug in de staat van vóór het ‘Land van Ooit’. Check hier de nieuwste video over de vorderingen van de restauratie.

Enquête eenzaamheid

Wij willen graag inzicht in de eenzaamheid onder onze inwoners en stellen een plan van aanpak op om eenzaamheid tegen te gaan. Geef ook jouw mening over dit onderwerp via het inwonerspanel!

23 mei: verkiezingen Europees Parlement

Op donderdag 23 mei zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Lees in deze nieuwsbrief meer over deze verkiezingen en hoe je bijvoorbeeld een ander voor je kunt laten stemmen als jij verhinderd bent.

Besluitenlijst 30 april 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 1 mei 2019

In de Nu & Morgen stond deze week: Geerpark Vlijmen groeit verder met 75 woningen rondom het park, bestrijding eikenprocessierups, inwonerspanel Heusden, dodenherdenking, lintjesregen, aanleg parkeerterrein Oliemaat

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.