Dromen. Doen. Heusden. (14)

05 april 2019

En de winnaars zijn

Tijdens de Landelijke Opschoondag is er in onze gemeente maar liefst 1.400 kg zwerfafval opgeruimd door fanatieke vrijwilligers. Dank daarvoor! Met de Afvalbingo konden deelnemers een prijs winnen en ze konden meedoen aan een fotowedstrijd.

Nieuw raadslid Noah Brok

Dinsdagavond werd Noah Brok geïnstalleerd in de gemeenteraad. Hij is 18 jaar oud en daarmee het jongste raadslid van Nederland.

Uitreiking Dromen. Doen. Heusden.-awards

Er zijn de afgelopen weken meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. 7 april wordt de eerste winnaar bekend gemaakt.

Reinigen kolken

We starten met het jaarlijks reinigen van kolken in onze gemeente. Parkeer je auto zo dat de toegang naar de kolken vrij is!

Materialen voor grote hennepkwekerij gevonden in garageboxen in Vlijmen

Op donderdag 4 april troffen medewerkers van de politie en de gemeente in een garagebox aan de Catharinastraat in Vlijmen materialen aan om een grote hennepkwekerij mee in te richten.

Kom ook naar de Dag van de Techniek

Op zaterdag 25 mei tussen 10.00 en 14.00 uur kun je beleven en zien wat er in de techniek te doen is. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Je bent van harte welkom bij Benier, Looier 20 in Nieuwkuijk.

Exposeren in de vesting

Staat jouw kunstwerk binnenkort op de sokkel?

Nu & Morgen 3 april 2018

In de Nu & Morgen stond deze week: Winnaars ddh-awards bekend, Heusden richt zich op eenzamen, te koop demontabele nissenhut, kavels te koop, gelukszaaiers gezocht en meningokokken.

Besluitenlijst 2 april 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.