Nieuwe postcode

Voor Doeveren, Heesbeen, Oudheusden, Herpt, Hedikhuizen en een aantal adressen in De Hoeven in Haarsteeg

Vanaf 15 januari 2018 krijgen inwoners en ondernemers van Doeveren, Heesbeen, Oudheusden, Herpt en Hedikhuizen en een aantal adressen in De Hoeven in Haarsteeg een nieuwe unieke postcode. Deze dorpen hebben geen unieke postcode, maar allemaal dezelfde postcodereeks (namelijk 5256).

Waarom een nieuwe postcode?

De namen van de dorpen worden vaak niet herkend. PostNL en andere organisaties kennen namelijk alleen de woonplaats ‘HEUSDEN GEM HEUSDEN’. Als wij de namen Doeveren, Heesbeen, Oudheusden, Herpt en Hedikhuizen willen laten bestaan, zijn wij wettelijk verplicht om door PostNL een nieuwe unieke postcode uit te laten geven.

PostNL verwacht dat medio december 2017 de nieuwe postcode bekend is. Iedereen die in Doeveren, Heesbeen, Oudheusden, Herpt en Hedikhuizen woont of zijn/haar bedrijf heeft en een aantal adressen in De Hoeven in Haarsteeg, hebben een brief ontvangen van de gemeente. Meer informatie vindt u via de veelgestelde vragen.

Inloopavond

Om alle vragen van de inwoners en ondernemers te kunnen beantwoorden houden wij een inloopavond op 21 november van 19.00 – 21.00 uur in Buurthuis De Schakel in Oudheusden.

Uitgelicht