Nieuwsoverzicht

  • Opfriscursus verkeersregels voor senioren

    07-08-2024

    VVN-Heusden biedt ouderen de kans om hun kennis van verkeersregels bij te spijkeren in een korte theoriecursus. Deze cursus is gratis. Lees verder voor meer informatie.

  • Collegebesluiten

    07-08-2024

    Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. Lees de besluiten van deze week via de link.

  • Nu & Morgen

    07-08-2024

    Op de informatiepagina van deze week staan onder andere een artikel over Doener van de maand, spreekwoordenroute Heusden, tips tegen stank en vervuiling GFT-container, opfriscursus verkeersregels voor senioren, geef electrische apparaten een tweede leven en de bekendmakingen. Lees hier meer.

  • Kom naar de QR-FIT beweegroute!

    05-08-2024

    Nog maar 4 weken en dan is op vrijdag 6 september de grote opening van de nieuwe QR-FIT beweegroute in Heusden, daar wil je bij zijn! Lees er hier meer over.

  • Zwemmen in openbaar water

    31-07-2024

    Wil je zwemmen, pootje baden en spelen in natuurwater? Dit kan op verschillende locaties in en vlakbij onze gemeente. Kijk voor actuele informatie op www.zwemwater.nl of download de app om te zien waar dat veilig en schoon kan. Lees hier meer.

  • BuitenBeter app

    31-07-2024

    Is de verlichting in jouw straat kapot? Liggen er losse tegels? Een omgewaaide boom? Of wil je een andere melding doen over jouw woonomgeving? Meld het via de BuitenBeter app. Je kunt deze downloaden via de App Store of de Google Play Store.

  • Energiecoaches

    31-07-2024

    Ben jij benieuwd hoe je kunt besparen op je energiekosten? Onze energiecoaches helpen je graag! Een afspraak is geheel gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. De zomer is een slimme periode is om een afspraak te maken met een van onze energiecoaches. Hier lees je waarom.

  • Doener van de Maand - Jan van Loon

    31-07-2024

    Maandag 29 juli huldigde wethouder Peter van Steen namens het college Jan van Loon als Doener van de Maand. Bij zijn afscheid als voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein werd Jan verrast door wethouder Peter van Steen met een heerlijke taart die behoort bij de titel Doener van de Maand. Lees hier meer.

  • Trouwe viervoeters

    26-07-2024

    Het is heerlijk om met je trouwe viervoeter lange wandelingen te maken en je hond uit te laten. Maar weet je dat hondenpoep op straat één van de grootste ergernissen van inwoners is? Heb jij een hond en weet je wat er wel en niet kan bij het uitlaten van jouw trouwe viervoeter? Lees hier meer.

  • Aangepaste openingstijden zomervakantie

    25-07-2024

    Tijdens de zomervakantie werken wij aan de gemeentebalie in Vlijmen de hele dag alleen op afspraak. Op vrijdagmiddag is de balie vanaf 12:00 uur gesloten en zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Je kunt een afspraak maken via onze website of via (073) 513 17 89. Wij wensen je een fijne vakantie!

Laatst bijgewerkt op: 11-01-2024