Nieuwsoverzicht

  • Collegebesluiten

    26-07-2024

    Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag niet vanwege de zomervakantie. Dat geldt ook voor aankomende dinsdag. Er is dan ook geen besluitenlijst deze week en volgende week.

  • Trouwe viervoeters

    26-07-2024

    Het is heerlijk om met je trouwe viervoeter lange wandelingen te maken en je hond uit te laten. Maar weet je dat hondenpoep op straat één van de grootste ergernissen van inwoners is? Heb jij een hond en weet je wat er wel en niet kan bij het uitlaten van jouw trouwe viervoeter? Lees hier meer.

  • Aangepaste openingstijden zomervakantie

    25-07-2024

    Tijdens de zomervakantie werken wij aan de gemeentebalie in Vlijmen de hele dag alleen op afspraak. Op vrijdagmiddag is de balie vanaf 12:00 uur gesloten en zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Je kunt een afspraak maken via onze website of via (073) 513 17 89. Wij wensen je een fijne vakantie!

  • Nu & Morgen

    24-07-2024

    Op de informatiepagina van deze week staan onder andere een artikel over trouwe viervoeters, 'Ben je BOB, zeg het hardop!', aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie en de bekendmakingen.

  • Afvalstoffendienst app

    24-07-2024

    De Afvalstoffendienst app is een hele handige app. Je krijgt namelijk een berichtje van de Afvalstoffendienst wanneer je welk afval aan de straat moet zetten. Zo vergeet je nooit meer een inzameldag! Lees hier meer.

  • Zorgoppas voor zorgbehoevende kinderen

    17-07-2024

    Als ouders van een kind met extra zorg kun je niet zomaar even een buurmeisje/jongen vragen om op te passen. Vaak heb je weinig tijd voor jezelf, ben je al veel te lang niet meer samen weggeweest om even te ontspannen en is er te weinig tijd voor de andere kinderen. Bijeen Heusden werkt samen met Zorgoppas. Lees hier meer.

  • Alzheimercafé Heusden

    17-07-2024

    Op donderdag 25 juli is het Alzheimercafé Heusden. Dit is er voor iedereen die met dementie te maken heeft. Lees hier meer.

  • Een klein gebaar maakt een groot verschil!

    17-07-2024

    Eenzaamheid is een breed begrip en vaak onzichtbaar. Door een ingrijpende verandering, zoals het overlijden van een partner, verhuizing, ziekte of scheiding, kun je je eenzaam gaan voelen. Ook de vakantieperiode is voor sommige thuisblijvers geen makkelijke tijd. Lees hier meer.

  • Red jezelf, red je vriendje

    17-07-2024

    Popduiken, wakzwemmen en een vriendje redden, zomaar een paar onderdelen van het programma ‘Red jezelf, red je vriendje’. Jaarlijks duiken alle groep 7 leerlingen van de Scala-scholen en de Vlechter 2 uur lang in zwembad Die Heygrave. Lees hier meer.

  • Nu & Morgen

    17-07-2024

    Op de informatiepagina van deze week staan onder andere een artikel over 'Red jezelf, red je vriendje', Alzheimercafé Heusden, een klein gebaar maakt een groot verschil, de zorgoppas, het Energieloket en de bekendmakingen.

Laatst bijgewerkt op: 11-01-2024