Sjors Sportief & Creatief doet ook mee in Heusden

De nieuwe Sjors Sportief & Creatief boekjes zijn er weer! Basisschoolkinderen uit de gemeente kunnen weer op zoek naar een leuke activiteit die ze willen uitproberen. Vanaf 18 september kunnen de kinderen zich inschrijven op de activiteiten. Door mee te doen aan de activiteiten van Sjors Sportief en Sjors Creatief leer je op een makkelijke manier een nieuwe sport maar ook wellicht nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Veel activiteiten zijn gratis, soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Inschrijven is verplicht. Dit kan via www.doemeeinheusden.nl. Het nieuwe activiteitenplatform in de gemeente Heusden. Op dit online platform vind je het sport-, cultuur-, en maatschappelijk aanbod in de gemeente Heusden voor jong en oud! Want iedereen moet mee kunnen doen!

Wethouder Peter van Steen deelde de eerste boekjes uit in groep 5 van b.s. De Dromenvanger in Oudheusden. Gabriela en Mateusz wonnen de tekenwedstrijd, daarmee zijn hun tekeningen de voorkant van het boekje geworden. De hele klas mag ook een middagje gratis zwemmen in zwembad Die Heygrave

Laatst bijgewerkt op: 20-09-2024