Post

Vul de Postex-code hieronder in en klik daarna op de button. U kunt de documenten digitaal bekijken, waaronder uw taxatieverslag en u kunt betalen via Ideal of u aanmelden voor automatische incasso. 

Let op:  indien u de aanslag heeft ontvangen in de berichtenbox van MijnOverheid.nl volg dan de stappen zoals hieronder beschreven:

  • Ga naar de website www.MijnOverheid.nl en login met uw Digid (Let op: gebruik de Digid van degene op wiens naam de aanslag is gesteld)
  • Open in de berichtenbox het bericht van de gemeente Heusden
  • Klik op de link die staat achter de tekst: “Hierbij ontvangt u uw aanslagbiljet etc….”
  • Vervolgens gaat u naar “Taxatieverslag” u moet dan wel een 2e keer inloggen met uw Digid.
  •  

Indien u niet beschikt over internet of een DigiD-code kunt u het taxatieverslag telefonisch aanvragen bij het cluster belastingen van de gemeente Heusden, bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of een email sturen aan belastingen@heusden.nl

Om een taxatieverslag van een niet-woning (bedrijfsobject) te ontvangen kunt u een e-mail sturen naar belastingen@heusden.nl. Vergeet niet het betreffende adres van de niet-woning (bedrijfsobject) te vermelden.

 

 

 

Wilt u uw aanslag en andere brieven over de gemeentelijke belastingen digitaal ontvangen?
Selecteer dan het vakje “Kies voor berichtenbox” en meld u aan via MijnOverheid.

Wilt u de aanslag en andere brieven op papier blijven ontvangen, maar ook digitaal kunnen lezen en betalen?
Ook dan hoeft u zelf niets te doen. Om uw documenten digitaal te kunnen lezen en betalen logt u hierboven in met uw persoonlijke code zoals die vermeld staat op het bijgevoegde voorblad van de aanslag . Let op: de documenten blijven 14 dagen digitaal beschikbaar.

Wilt u de aanslag en andere brieven over de gemeentelijke belastingen op papier blijven ontvangen en lezen?
Dan hoeft u niets te doen!

Als u bent ingelogd op uw persoonlijke webpagina kunt u de aanslag veilig en snel betalen met Ideal of met een digitale automatische incasso. Voor meer informatie over automatische incasso Klik hier

Heeft u nog vragen?
Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen? U kunt telefonisch contact opnemen met de gemeente Heusden via (073) 513 1789. Een e-mail sturen kan ook: belastingen@heusden.nl.

Uitgelicht